miércoles, 9 de marzo de 2011

8 de Març


Vicent Andrés Estellés, Anna Montero, Jimmi Liao, Toni Cucarella i Gioconda Belli els ingredients. Una vesprada freda i plujosa, un temporal de llevant que amenaça en quedar-se tota la setmana, una biblioteca calenteta, un café, un tros de coca en llanda, històries i versos han sigut els condiments. Amb tot açò hem cuinat la vesprada del 8 de març a la biblioteca pública de Benigànim amb moltes dones i pocs homes.

La veritat és que per al meu gust ens ha eixit un taller dolcet i agradable, que espere haja deixat moltes boques fetes aigua per llegir un bon llibre.
El concurs de "La mujer habitada" està en marxa esperant els vostres suggeriments i comentaris.

Gràcies a totes per compartir aquest dia amb nosaltres.

10 comentarios:

  1. Una vegada més, la nostra amiga Almudena ens ha deixat un gust molt dolç a la boca, més dolç si cap que el de la coca que van preparar les xiques i xics del Gantxo-Cuina.
    La vesprada era grisa i lletja, però les 60 dones i els dos homes crearen un molt bon ambient a la Biblioteca.
    El món de la literatura, siga novel·la o poesia no semblen el mateix amb una bona lectura com la que ens va delectar Almudena i Jordi. Les dues novel·les gràfiques de Jimmy Liao que ens van presentar de segur que a tots ens van deixar bocabadats i amb la mel als llavis ens va deixar amb la novel·la "La mujer habitada" molt interessant per al dia que celebràvem.

    Llegir és vida!!!

    ResponderEliminar
  2. Hola!
    Sols dir que mai havia assistit a un taller de lectura i em va fascinar molt! M'ho vaig passar molt bé i tornaria per a passar una vesprada tan bona com la que vam tindre.

    El tema que més em va agradar va ser el de la parella que vivien en el mateix edifici i no es podien vore mai perquè no coincidien ja que un anava cap a la dreta i l'altre cap a l'esquerra.

    També va ser molt interessant el fet que llegireu els quatre alhora les poesies perque havies d'estar molt atent per a quedar-te amb algunes paraules i a mi se'm va quedar els jocs de la meua infància.
    Em va agradar molt la manera de recitar la lectura.
    Almu, eres especial en el teu treball, segueix així. Eres un llibre obert, mai millor dit!

    Gràcies!

    ResponderEliminar
  3. Una vegada més, he passat una vesprada molt agradable i amb ganes de llegir-me tots els llibres, i especialment, el de poesia de Vicent Andrés Estellés.Ha estat molt bé, que introduires la poesia,la gran desconeguda per a moltes de nosaltres.

    ResponderEliminar
  4. Hola a totes,
    Gràcies per els vostres comentaris.
    Per a la propera sessió estic preparant teatre, espere que també vos agrade. Si teniu alguna sugerència, ja sabeu que serà ben rebuda.
    Salutacions i fins a ben prompte.

    Almudena

    ResponderEliminar
  5. Hola Almudena, me gustó de los libros que has presentado en Quatretonda el pasado 18-3-11 el audiovisiual japonés del hombre y el pez, también Desencuentros: actual y real como la vida misma... y por último la idea de leer dos poemas a la vez me sorprendió, potencia la atención del siguiente, poema, y finalmente, no recuerdo el título exacto, pero el hombre que soñaba con ir al puente de Londres...
    Josefa y Joaquina

    ResponderEliminar
  6. Hola, soc Herminia Martí Bisquert i vull dir que em va agradar molt la sessió del dia 8. Ho vam passar molt be. No soc lectora de poesia, però si te l'expliquen és molt bonica. Vaig llegir un llibre fa poc que estaria molt be per a aqiestes sessions, és el llibre de Nora Roberts Sabor a ti. Moltes gràcies per fer-nos passar un ratet tan agradable.

    ResponderEliminar
  7. HOLA,SOY INÉS GUARNER, Y HE DE DECIR QUE DISFRUTÉ MUCHO AQUELLA TARDE EN LA BIBLIOTECA. EN MI OPINIÓN, ME GUSTARIA QUE LOS LIBROS FUERAN UN POCO PARA GENTÉ MÁS ADULTA,PUES ENCUENTRO LAS NOVELAS GRÁFICAS UN POCO INFANTILES,AUNQUE A MUCHA GENTE LES HA GUSTADO MUCHO.
    GRACIAS!

    ResponderEliminar
  8. Hola soc Xelo em va agradar el teu comentari sobre el llibre de la cerdeta vaig disfrutar molt aquella vespra.

    ResponderEliminar
  9. Hola!
    Aquesta vegada és la segona sessió que tinc el plaer de compartir-la amb tú i les fascinants històries que ens contes. La darrera ha sigut més amè i interessant ja que poguerem gaudir d'una manera diferent de llegir i escoltar històries.
    Enhorabona pel teu treball i fins prompte.

    ResponderEliminar
  10. Estic contenta d'haver compartit amb vosaltres aquesta experiència.
    Em van agradar molt els poemes que ens vareu llegir i i trobe molt agradable la vostra manera de fer aquest treball. En la propera sessió m'agradaria que ens suggerireu lectures per l'estiu.
    Moltes gràcies i fins el 3 de Juny.

    ResponderEliminar