domingo, 13 de febrero de 2011

EL CONCURS

El dia ja ha arribat i ja tenim guanyador/a del concurs "Els jocs de la fam"
Estic molt contenta de la participació de totes i tots en aquest blog i heu de saber que ja estic llegin els llibres que heu recomanat per a incorporar-los en propers tallers. La comunicació amb vosaltres és el que més m' enriqueix, per això, tot i que aquest concurs ja ha acabat vos demane que seguiu aportant els vostres sugeriments.
No descarte fer un nou concurs en breu d'algún altre títol.
Ah!!! i quan algú em diga que els joves d'avui no llegeixen els faré visitar aquests comentaris. Sou molt grans!
I la guanyadora és: Andrea Jordan, moltes felicitats. només em falta saber el curs en el que està per fer-li arribar el llibre a l'institut.


Estem en contacte

3 comentarios:

  1. te felicito Andrea, me habria gustado conseguir el libro, pero no ha sido posible... de todas formas deseo que disfrutes con el libro.
    Besos.
    Laura Fresno

    ResponderEliminar
  2. El llibre està en camí,
    Als que no heu estat afortunats en aquest concurs vos anime a que busqueu el llibre per altres vies, a la biblioteca d'Albal ja està, podeu demanar-lo per a la biblio de l'institut o comprar-lo entre uns quants.
    I si ja esteu llegint-lo espere els vostres comentaris sobre Els jocs de la fam.

    Almudena

    ResponderEliminar
  3. ha pasado mucho tiempo sin que visitara este blog... resulta que como no consegui el primer libro en el concurso lo compre y despues me hice con el segundo, esta tarde me comprare el tercero, sinsajo, ah! muchas gracias almudena por haber hablado de esta trilogia, sinceramente, me encanta!! ahora no puedo vivir sin ella xD

    ResponderEliminar