viernes, 3 de marzo de 2017

AMORT A ALBAL

AMORT ha tornat a Albal, a la biblioteca que l'ha vist creixer, amb el professorat i els alumnes de primer i segon de la ESO de la localitat. Un públic que sap el que vol i és exigent. No vos negaré que sempre és un repte anar a Albal perquè tot i que vosaltres sou públic nou jo fa anys que em vaig proposar portar contes nous per als alumnes de segon.

A primer hem contat els primers contes d'aquesta saga. Em fa molt de goig que molts de vosaltres entreu demanant-los. Però si vos heu quedat amb moltes preguntes i la sang glaçada, ací vos deixe un enllaç en el qual trobareu un conte de Guy de Maupassant que vos sonarà molt.  I si  vos agraden aquest tipus de contes en els que el morts i els vius estan tant a prop, no vos perdeu aquest altre enllaç en el que podreu escoltar els contes d'aquest autor llegits per una lectora.

A segon enguany han estat presents els contes tradicionals, d'arreu del mon. Una versió de Barbablava, Un conte africà que jo l'he traslladat a una pensió de París, El conte d'unes espardenyes brutes i fastigoses que "canten". Vosaltres els feu créixer i m'interessen molt els vostres comentaris al respecte.

El llibre que sortejarem és Connexions, un lectura que enganxa i que a ningú deixa indiferent. La relación entre tres joves, de tres continents diferents, a les quals els uneix un telèfon mòbil. Un perill segons com es mire.

10 comentarios:

  1. Hola Almudena! Primerament volguera donar-te les gràcies per fer aquesta meravellosa visita al nostre poble, i poder transmetre'ns aquestes històries tan meravelloses. Em va captar molt l'atenció la teua forma de parlar, com expressaves el que ens anaves contant, i també com relacionares dues històries d'autors tan diferents en un mateix univers, juntament amb les teues vivències personals. El meu conte preferit va ser el dels avions de paper, encara que sobretot el que vas dir jo em quedaria amb una única paraula, la moto. S'acomiada Cristiàn Pitarch i Cercós, de 1rG.

    ResponderEliminar
  2. Hola,sóc Mónica Atienza Pinazo, de 1rG. M'han agradat molt les històries que ens has contat i la manera de contarles, m'ha sorprés que associes eixes històries amb successos que t'han ocorregut a tu. La meua història preferida ha sigut la de la moto, era molt divertida i em quedava amb les ganes de saber més del que ocorria. Moltes gracies!

    ResponderEliminar
  3. Me ha gustado mucho el libro y me encantaria tener el de conexions

    ResponderEliminar
  4. I el guanyador ha segut: Miguel Cervello. Gràcies per participar. El llibre el tens a la biblioteca

    ResponderEliminar
  5. M'agradat molt l'activitat
    Naiara 1r a

    ResponderEliminar
  6. MOLTES GRACIES PER L'ACTIVITAT QUE VAREA FER AL JUNIPER EN VA AGRADAR MOLT

    SELENE PORCEL 1r ESO A

    ResponderEliminar
  7. Hola bona nit volía donar-te les gracies per tot el que has fet ha estad el mijor teatre que ha pasat en el institut Juniper Serra me ha agradat molt tot peró el que mes m'agradat ha estat el so de sa moto es desig el millor per tu perque t'ho mereixes te estimam tots i de tota la clase una besada
    De:Heidi Isabel Cuevas Novas

    ResponderEliminar
  8. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  9. M'han agradat molt les històries.....
    .uuaaaaAAAAAaau.... encara que no sigui el meu estil de lectura.

    De : Melcion Ciudad Bosch

    ResponderEliminar