lunes, 2 de noviembre de 2015

AMORT A L'IES MASSANASSA

Avui, a Massanassa la pluja intensa repicava amb força als vidres fins que ha aconseguit fer goteres i entrar a la biblioteca de l'IES a escoltar contes, no se m'ocorre millor escenari per a contar Amort. Amb alumnes de primer, segon i tercer d'ESO he compartit les històries de La morta despentinada i de Celestonio.

Aquestes històries d'amor i mort sempre ens deixen amb alguna incògnita, que espere que la lectura d'aquest conte us les puga aclarir o bé que us puga generar noves preguntes i nous reptes. Compartir les històries amb vosaltres, a mi, sempre em planteja nous reptes i noves mirades.

També hem parlat de la possibilitat d'escoltar contes, ací teniu un enllaç on podreu trobar contes d'Edgar Allan Poe per a escoltar mentre camineu cap a l'institut o vos estireu al llit.

Per últim vos presente el llibre que sortejarem, El ciutadà perfecte. Escrit per Raquel Ricard i editat per Andana editorial. És una història de ciència-ficció, una distopia, és a dir una societat fictícia indesitjable, però que ens ajuda a enlairar molt la imaginació, a gaudir i a plantejar-nos moltes preguntes. Què passaria en el món si tot fóra perfecte, bonic, net...? Què passaria si només puguerem sentir benestar i les complicacions i els dolors quedaren fora del nostre abast? Ací podeu llegir les primeres pàgines del llibre i veure si us agrada.


Espere els vostres comentaris sobre totes aquestes propostes. Una abraçada.

25 comentarios:

  1. La sessió em va agradar molt. Ens vam riure molt. Juan 1rA

    ResponderEliminar
  2. M'ho vaig passar molt bé, perquè les històries estaven molt interessants i divertides. M'agradaria que tornares a contar-nos una altra història!! Cristian Bou 1rA

    ResponderEliminar
  3. Hola!
    M'agrada molt que vingueres a primera hora, ya que m'acabares de despertar amb la historia de les notetes baix la pedra de l'estació, els avionets de paper i els morts vivents.
    L'atra historia encara que ara no m'anrecorde d'ella tambe me va agradar. Espere que l'any que ve vingues a visitar als de quart de la ESO.
    Una salutació: Ivan Marin Azuara. 3r ESO A

    ResponderEliminar
  4. Molt divertida i graciosa la historia. Eres molt bona narradora, espere que vingues altra vegada a l'istitut. SARA 1A

    ResponderEliminar
  5. Hola!
    La primera história que a sigut la de les notetes, m'agradat però m´he quedat amb alguna duda. La segona história, la dels avions ha sigut molt graciosa!!!!
    Espere que lány qque ve vingues a visitar-nos una altra vegada
    Nuria Casañ Villaescusa 3r ESO-A

    ResponderEliminar
  6. Cuan vas a contar altre conte.Juan 1rA

    ResponderEliminar
  7. M'agrada molt lees historias que contra pero es que sempre me deixa con que la historia no la acabat .Pero sempre que ve me emociona molt pero que me agraden com els conta y vuic que sempre vinga cada any
    Anonima : Davia dhanun
    3°A

    ResponderEliminar
  8. MACARENA 2A IES MASSANASSA
    m'han encantat les històries que ens has explicat avui, han estat molt intrigants i divertides , la teva forma d'explicar les històries són úniques . L'any passat ja ens comptants però aquest any m'han agradat més , la primera història ha estat intrigant i la segona ha estat més divertida i amb la frase de " et regal avions perquè tu ets el meu cel " ha estat única . Fins altra !!!

    ResponderEliminar
  9. CRISTINA VALERO 2A IES MASSANASSA .
    hola ! et soc sincera i jo no soc molt de llegar llibres i tot aixo peró aquestes histories m'han intrigat i me han deixat amb ganes de llegar mes sobre les histories que ens has contat . La primera historia a sigut de veres fascinant i l'altra ha sigut mes romántica i bonica . M'encantaria tornar a vore-mos gracies i un salut desde el institutu de massanassa

    ResponderEliminar
  10. holaaaa,m´ ha agradat moltissim les histories que has contat son estupendes.....m´ han agradat molt, HE GAUDIT MOLT espere tornarte a vore y guanyar el premii ;)
    NEREA 1D
    BRUUUM ( moto)

    ResponderEliminar
  11. M'han agradar moltíssim les históries. Han sigut molt entretetingudes i divertidas. Esperen amb entusiasme noves historias.

    Aitana Olmos 1 ESO D

    ResponderEliminar
  12. m ha agradat moltissim aquesta sesió sobre tot cuan imitabs la moto ha sigut impresionant el conte de els avions de paper , avore si n¨hia sort en el llibre.
    MARTA 1D

    ResponderEliminar
  13. Em va agradar molt la teua sesió d´ amort. A vore si l´any que ve tornem a coincidir.
    SORT A TOTS EN EL SORTEIG COMPANYS !!!!!!!!
    Victor Marin 1b.

    ResponderEliminar
  14. Em va agradar molt la primera història, encara que la segona també em va agradar. Espere que pugues tornar a l'institut i contarnos mes històries.
    Adeu.
    Noelia Pascual Benavente 1B

    ResponderEliminar
  15. Em varen agradar molt les històries que ens vares contar. Sobre tot la primera. Gràcies per haver vingut y espere tornar a coincidir amb tu. ALBA 1rB

    ResponderEliminar
  16. Holaa! Em va impressionar molt perque jo quan vaig sentir que anava una contacontes a l'institut, vaig pansar "quina chorrada", però quan vares contar els contes, em vaig imaginar tot el que passava com si estiguera veient una pel.lícula. N'hi havíen perts d'intriga i parts gracioses i tot estava adequat a la nostra edat.
    Moltes gràcies
    Daniela 1B

    ResponderEliminar
  17. Em va encantar molt el que vares fer. Igual que Daniela yo meu imaginaba tot com si estiguera en una pel:licula em va encantar y a vore si alun dia ens podem vore altra vegada a l' institut. PD. Daniela i jo anem a la mateixa classe. Victor 1b

    ResponderEliminar
  18. Hola, personalment hem van agradar totes les històries,però en especial, la dels avios de paper, ja que era graciossa i molt entreringuda. Espere que l'any que ve pugues vidre a l'institut IES Massanassa, i quin millor escenari per pasar una bona estona amb tu, i les teues històries fantàstiques.
    Se veguem promte, Adrián Rodríguez 3r ESO-A.

    ResponderEliminar
  19. Hola, va ser fantàstic, una sesió de cincuanta-cinc minuts es quedara curta. Tenía ganes de que la història continuara, pero hem vaig tendré que quedar amb les ganes...
    Espere que tornes amb més hisòries tan magnífiques com Amort.
    Soledad Boix 1r B

    ResponderEliminar
  20. Hola! Va estar molt divertida la sesió em va agradar molt . Espere tornarte a vore't . Sara 1rB ♡♡♡♡♡
    :)

    ResponderEliminar
  21. Hola!!!!!!
    Soc Felipe León i la sesio em va agradar molt en especial l'historia dels avions de paper. Continue practicant per a ser ventriluoc.

    ResponderEliminar
  22. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  23. Hola Almudena! M'agradaria dirte que la teua visita va ser molt divertida, a vore si et pases per ací un altra vegada prompte.
    He llegit el que hi ha a l'enllaç i la veritat m'ha agradat.
    Besos, Maria Serrano 3erB

    ResponderEliminar
  24. Avui és dijous, i ja sabeu que les coses importants sempre passen en dijous..
    I el guanyador ha estat amb el número 17...
    Adrián Rodríguez 3r ESO-A!
    Adrian, ja pots passar a recollir el llibre per el departament de Valencià, i per ací a contar-nos com va la lectura.
    I a la resta moltes gràcies per participar i doneu-li presa a Adrian per a que vos passe el llibre.

    ResponderEliminar