martes, 27 de mayo de 2014

CEIP LLUÍS VIVES DE BOCAIRENT


El dijous dia 22 vam estar al teatre "Avenida" de Bocairent, els alumnes de segon i tercer cicle de primària del CEIP Lluís Vives de Bocairent, les seues mestres i jo.
Vam comptar amb un espai ben equipat  i d'uns xiquets i xiquetes amb moltes ganes d'escoltar contes.
Amb els de tercer i quart ens vam endinsar amb el conte tradicional que ens va transportar a moments i llocs allunyats d'aquell teatre: una jove que no trobava l'amor, un rei que no entenia altres formes d'enamorar-se, un llop impacient i famolenc...
Vam poder riure i gaudir del moment i emportar-nos algunes qüestions per a la reflexió.
Amb els de cinquè i sisè va ser el moment per al misteri, el suspens, la intriga... vam contar un conte que William Irish va escriure fa quasi 100 anys, i que vam comprovar que és un conte, que a pesar de la seua edat, gaudeix de molt bon estat de salut.
Ací teniu alguns dels llibres dels que vam parlar:






Espere els vostres comentaris sobre llibres i lectures, ja sabeu que un concurs està en marxa i que qui el guanye tindrà un bon entreteniment,un objecte molt valuós  a les seves mans: Un llibre!

8 comentarios:

  1. Almudena, moltes gracies per fer un contacontes tan fantastic. Pensabem que seria un contacontes com un altre pero ens vas sorprendre,va ser el millor. I ara fins i tot els menys lectors tenen ganes de llegir els llibres.
    Clara B. 6é A

    ResponderEliminar
  2. Hola Almudena!!
    Em va agradar molt el contacontes que ens vas contar.
    Va ser fantàstic! Espere que ens pugues contar més.
    Ara tinc més ganes de llegir de les que tenia.
    Neus E. 6é A

    ResponderEliminar
  3. Hola Almudena,
    Sóc Neus vaig a tercer de primaria.Quan vaig anar al contacontes vaig alucinar !!!Eres una contacontes excelent els tres contes que vas inventar em van encantar.Espere que tornes a vindre a Bocairent amb nosaltres per contar moltes històries fantastiques .Fins prompte ...

    ResponderEliminar
  4. Hola Almudena sóc Carles, em van encantar els teus contes, vull que tornes a Bocairent a contar més contes i històries.

    ResponderEliminar
  5. Hola!!!Soc Julia Vaño vaig a3 de primaria. En va encantar el conté de la princesa els tres princeps.Uauuuu!!!!Súper julo va ser alusionant,un beset adeu:-)

    ResponderEliminar
  6. hola!!! soc Simón doménech i vaig a 3r de prmaria em van agradar tant els contes que vas contar ...Els contes eren graciosos també feien gracia les veus que feies .espere que em recordes !!!!!

    ResponderEliminar
  7. qui ha guañat aquest concurs

    ResponderEliminar