miércoles, 17 de octubre de 2012

IES MASSANASSA, PER TRETZE RAONS

Els dies 10 i 11 d'Octubre vaig estar a l'IES de Massanassa amb els alumnes de primer i segon de la ESO. Vam presentar alguns llibres entre ells: Per tretze raons, Jay Asher. Estrella Polar.
Aquesta és la història d'un suicidi, són la gravació en cintes de cassete de les tretze raons que té, Hanna Baker, la protagonista morta d'aquesta història per a llevar-se la vida, que ara estàn en mans de Clay Jensen. Però Clay no és un qualsevol, havia estimat Hanna i mai no li ho havia dit. Ara no pot  parar el present ni rebobinar el passat l'única manera d'arribar a coneixer el secret és prémer el play. Aquesta acció no serà fàcil per a ell, però sí per als alumnes de l'Ies Massanassa que estàn ansiosos perquè els toque el llibre del sorteig.
L'única cosa que heu de fer és recomanar-nos una lectura i en breu es sabrà el guanyador.
Altres llibres que vam presentar van ser:
Aprenent de detectiu. William Irish. Vicens Vives
La ventafocs ja no creu en prínceps blaus. Nunila López. Edicions 96
El cor delator. Edgar Allan Poe.

Sort a totes i tots



9 comentarios:

  1. VICTOR MONTERDE 1 ESO B22 de octubre de 2012, 7:37

    A mi no m´agrada llegir molt, però l´unica col·lecció que em llig es la de Geronimo Stilton perquè és d´aventures i fantasia, però m´agrada el llibre de "per 13 raons" perquè és un llibre de terror i mister.

    ResponderEliminar
  2. SANDRA LARROSA 1ESO B

    A mi m'agrada moltíssim llegir,si a vosaltres també vos recomane la saga de Michael Scott,titulada "Los secretos del inmortal Nicolas Flamel"és molt interessant,també és màgica i misteriosa.
    Per atra part m'encantaria guanyar el llibre "Per 13 raons"perquè la descripció d'Almudena em va paréixer molt interessant,i mé encanten els llibres de misteri i terror.

    ResponderEliminar
  3. Ayelen Baixauli 1ºA IES Massanassa
    A mi el llibre que mes m'ha agradat es el de El Principito
    el llibre esta en castella pero es molt bonic trata sobre un xiquet que viu en un planeta i una dia va caure en un desert en el nostre planeta . Acaba tornant al deu planeta. Ya no vos conte més ...
    Llegislo perque tagradarà molt .Gràcies .

    ResponderEliminar
  4. Vos vull parlar d´un llibre que a mi m´agradat molt. El títol és: LA CASA DEL FIN DEL MUNDO de José María Plaza.

    Tracta d´una colla d´amics que se´n van de vacances a un poble situat allà dalt de la muntanya. Aquest amics van decidir inspeccionar la zona i van descobrir una casa abandonada. Des d´eixe moment van passar coses extranyes i misterioses que els personatges van anant vivint poc a poc.

    I amb aquesta intriga vos deixe per a que tingau ganes de llegir el llibre que segur que vos agradarà!

    Maria Lara Tolosa 1er-A

    ResponderEliminar
  5. Ana Mª Casarrubio 1r A24 de octubre de 2012, 21:43

    A mi m'agrada molt llegir, i em la meua habitaciò n'he tinc molts, pero vos recomane aquest, perquè de tots este es el que més m'agrada. M'agradaria poder llegirme el de "Per 13 raons" perquè Almudena hem va deixar amb la intriga, i m'agraden molt els llibres de misteri.

    El llibre que més m'ha agradat a sigut Vull ser escriptora.Va ser el segon llibre gros que em vaig llegir quan era xicoteta.
    Tracta sobre una xiqueta que esta ordenant la seua habitació i es troba un diari de quan ella era xicoteta,comença a llegirlo i decidix presentar-lo a un concurs d'escriptura. A mi em va agradar molt si vos el llegiu espere que vos agrade molt.

    Ana Mª Casarrubio Oliver 1rA

    ResponderEliminar
  6. La volta al món en 80 dies
    tracta sobre una persona rica que sempre arrivava puntual als llocs fins que un dia va fer una aposta i va apostar que donava la volta al món en 80 dies i si :la superá i li sobrá un dia
    Ivan Marín Azuara

    ResponderEliminar
  7. I la guanyadora és amb el número 5: Ana Mª Casarrubio 1er A.
    Ella el llegirà primer però, potser, si li demaneu vos el deixa quan acabe. Que el gaudisquen i ja ens contaràs per ací si t'ha agradat.

    ResponderEliminar
  8. Felicitats ana quan acabes mel deixes perfavor gracies

    ResponderEliminar
  9. Felicitats Ana espere que t'agrade, i després de Ayelén jo perfavor.

    ResponderEliminar