lunes, 4 de abril de 2016

UN FAVOR I VA D'EROTISME.

M'han convidat a contar a "Cuentos eróticos por los rincones" en el Circuit Insular de Contes de Gran Canària. I jo que el primer que vaig pensar és que no sé què és l'erotisme, jo que crec que només pel fet d'anomenar-lo deixa d'existir, fràgil com el silenci, que en dir-lo es trenca. Jo que sé que les ments s'erotitzen amb les més petites insinuacions sense pretensions, o amb les pretensions ocultes.

Potser l'erotisme només passa a les ments de les persones: insinuat per un rinxol fora de lloc, provocat pel frec d'un dit inesperat darrere d'una orella, despertat per la innocència. Però tot això és literatura i jo tinc interés en conèixer l'erotisme de l'oficina, el del forn de pa, l'erotisme de la perruqueria i els dels grups de watsapp del cole, si cal.
Il·lustració d'Ana Juan 

Així que M'aclame a tu al més pur estil estellesià, per a demanar-vos que m'escrigueu, per favor, una frase o que em descriviu una imatge, una situació que siga realment eròtica per a vosaltres, real o ficcionada, escoltada o desitjada. Però de l'erotisme del dia a dia del que existeix de veritat. I amb tot, i el vostre permís, faré un conte.

Teniu l'opció de fer un comentari al blog com a anònims ( ja de per si acte eròtic)si us dóna més llibertat o signar-lo, o escriure'm a l'adreça: correu@almudenafrances.com------------------------------------------------------------------

En castellano


Me han invitado a contar a "Cuentos eróticos por los rincones" en el Circuito Insular de Cuentos de Gran Canaria. Y yo que lo primero que pensé es que no sé qué es el erotismo, yo que creo que sólo por el hecho de llamarlo deja de existir, frágil como el silencio, que con solo pronunciarlo se rompe. Yo sé que las mentes se erotizan con las más pequeñas insinuaciones sin pretensiones, o con las pretensiones ocultas.
Ilustración de Ana Juan


Quizás el erotismo sólo ocurre en las mentes de las personas: insinuado por un rizo fuera de lugar, provocado por el roce de un dedo inesperado detrás de una oreja, despertado por la inocencia. Pero todo esto es literatura y mi interés está en conocer el erotismo de la oficina, el de la panadería, el erotismo de la peluquería y el de los grupos de watsapp del cole, si es necesario.

Así que Me aclamo a ti al más puro estilo de Estellés, para pedirte que me escribas, por favor, una frase o que me describas una imagen, una situación que sea realmente erótica para ti, real o ficcionada, escuchada o deseada. Pero del erotismo del día a día del que existe de verdad. Y con todo, y tu permiso, haré un cuento.


Tienes la opción de hacer un comentario en el blog como anónimo, si te da más libertad ocultar la identidad (que es ya de por si un acto erótico) o firmarlo o escribirme a la dirección: correu@almudenafrances.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario