miércoles, 7 de marzo de 2012

LA VENTAFOCS XAFA FORT, i jo també



         La lluna arribarà a plena el dia 8 de març. Es va posar en quart creixent el divendres passat, com jo, durant el sopar dels premis Benicadell de la Federació d'Escola Valenciana.
Vaig contar La Ventafocs ja no creu en prínceps blaus, i vaig viure un d'eixos moments que val la pena guardar a la memòria i al cos. A la mirada dels assistents, en la seva majoria mestres, hi havia  l'ànsia per seguir escoltant. Es va crear un moment de "present", en què només hi havia la Ventafocs i cadascun d'ells. En els xiquets és més fàcil, són present, però els adults tenim al cap molts pardalets i ens és difícil abstraure'ns per escoltar un conte. He guardat aquell instant a la meva capseta per a obrir-la en moments difícils.
        Només puc que donar gràcies a les autores intrèpides Nunila López i Myriam Cameros, a la sagaç editora Dolors Pedrós i a la imprescindible i inestimable traductora Maria Josep Escrivà. I com no a totes i tots els presents que ho van fer possible.

        El dijous amb la lluna plena estaré a Ca Revolta contant contes que encoratgen els bons tractes. A les 21:30h sopar i a les 22:30h cafenet i contes.

        El divendres a les 19 hores a l'auditori d'Agullent, "Totes les meves dones". Contaré algun secret familiar i alguna història inèdita.

  I m'encantarà escoltar-vos dient alt i clar. PROU!!!


2 comentarios:

  1. dolors es increible!!!!
    ( la dibujante del cuento)

    ResponderEliminar
  2. Estic completament d'acord, Bitxo, Dolors és una gran editora i una millor persona. Salutacions

    ResponderEliminar