domingo, 20 de marzo de 2011

QUATRETONDA,

Com ram feroç de soledat invicta
rocams de llum, com alts marges de còdols,
com un solar, indestriat remei,
com cabelleres de secà, de l'horta,
com coll altiu de les secrectes danses,
com llegonet que al mig del camp atura,
com aigua i aigua, pren aquest ram d'aigua,
et florirà amb més aigua a la mà.
Vicent Andrés Estellés


Quina sorpresa trobar tantes dones lectores i escriptores en aquesta vesprada de quasi primavera. Hem compartit poesies i novel·les que ens han despertat els sentits.

Ací vos deixe algunes referències per a que pugueu seguir amb les lectures
Jimmi Liao poeta de les imatges, d'ell hem vist "el pez que sonreia" se que alguna s'ha quedat amb ganes de saber el final i mentre arriba el llibre a la biblioteca podeu anar mirant el video. Per saber com queda "Desencuentros" no queda un altra que buscar el llibre.

Toni Cucarella ens ha portat a la Xàtiva Vella, amb "Quina lenta agonia la dels almetlers perduts" i Gioconda Belli a la "Mujer habitada" ens ha fet viatjar fins a Centre Amèrica i a dins de cadascuna de nosaltres.
Amb Vicent Andrés Estellés, hem fet un recorregut per molts pobles de la Vall i la poesia s'ens ha entoixat més fàcil.

3 comentarios:

  1. hola! sóc Maria Jesús de Quatretonda.Vull dir-te (ara que , com tu vas dir , no ens vegem les cares ) que em va agradar molt el recull de llibres que vas portar i encara més , les poesies.Ens vas recordar que la poesia també existeix i a més és bonica. Gràcies.

    ResponderEliminar
  2. Hola sóc Mila, gràcies per fer-me descobris llibres visualment tan bonics i per fer que recordara d´altres que feia temps mo llegia i mirava.Per a properes sessions podries comentar algun llibre de misteri i intriga en valencià, així com aconsellar-me sobre contes originals per a treballar a infantil.

    ResponderEliminar
  3. Hola, soy Joaquina de Quatretonda, quiero decirte Almudena que ya he visto el pez que sonríe y me ha encantado, a mí si me gustan los libros casi sólo ilustrados, no sé si será moda, pero me acabo de enterar que una autora se ha pasado 3 años investigando qué tienen los hombres además de sexo en la cabeza, y.... ha publicado su libro, que además de lo ya mencionado, cuenta no sé si con 200 páginas más "en blanco"....

    ResponderEliminar