martes, 16 de febrero de 2016

AMORT A FRAGA

 Aquests dies estic a Fraga al Festival Fraga T cuenta, contant a nadons, a l'ESO i a adults. Després d'un bonic viatge amb cotxe he arribat a Fraga aquest matí. He desembarcat amb Amort a aquest poble banyat pel Cinca, convidada per la Xarxa de Biblioteques i ben rebuda per Anna, Pilar i Rosanna, unes bibliotecàries treballadores i entusiastes.

Als IES he anat a contar aquelles històries que van passar fa més de 20 anys a Ontinyent, a aquell institut que està al costat de l'estació, aprop del cementeri.


Hem compartit moments divertits, amors que apareixen i se'n van sense fer soroll, instants d'angoixa i  en algun moment fins i tot, hem passat por, de la que fa riure i també de la que et congela el riure a la cara.
 Si t'ha agradat experimentar aquestes sensacions, pots llegir aquest conte que va escriure Guy de Maupassant al segle XIX, però que us semblarà familiar. I si t'ha agradat l'autor, pots seguir llegint-lo, prestant un llibre a la biblioteca o en aquest enllaç on podràs escoltar els contes.


Sort a totes i tots al sorteig.

7 comentarios:

 1. Hola Almudena. soy Alma de fraga colegio santa 2-B. Me ha gustado mucho la fluidez con la que cuentas las cosas ,la imaginación que tienes para poder adaptar una historia como la del enlace y que parezca de tu propia experiencia, las emociones que nos has causado a todos los cursos y la gesticulación. Me ha encantado y me ha parecido muy divertida.Ojala te vea más.
  Un Gran Ejemplo

  ResponderEliminar
 2. Gracies per el conte. Avui me has millorat el dia y felicitacions perque ets la millor explicant contes i m'agradaria guanyar el llibre.
  Sóc Vicente segon a,Santa Ana Fraga

  ResponderEliminar
 3. Hola Almudena, me ha encantado tu cuento, sobretodo el primero. Me ha parecido increíble la forma en que cuentas las historias que te ocurren y como añades las que sacas de otros libros para que parezca un esa historia la viviste tu. Me ha resultado fascinante, en la parte de la casa me he sentido atraído por la historia y por lo que podía pasar en ella. Una gran obra. Gracias por hacernos pasar un buen rato de risas y misterio!! Soy Marc Chine 2 C Bajo cinca Fraga

  ResponderEliminar
 4. Hola Almudena me han gustado mucho las historias que nos contastes, eran muy originales. Ademas de la forma que nos las has contado casi parecian reales. Yo creo que se debe tener mucha imginación para poder escribir estas histoias, tambien me ha gustado mucho como te expresabas, las historias me han parecido muy intrigantes y divertidas, sobre todo la parte en la que entrabas en la casa y te apareció la ex de tu novio.
  Yo no soy muy lector, pero un libro como la historia que nos has contado creo que me gustaria mucho.
  Soy Raúl Urrea de 2ºB del colegio Santa Ana Fraga.

  ResponderEliminar
 5. Una gran xerrada! M'han encantat els dos contes que ens has explicat. Espere que tornes aviat perquè m'he quedat sense sentir la història de l'Agapito i m'agradaria conéixer-la. I si escrius un llibre amb totes aquestes històries et prometo que me'l compraré segur.
  Sóc Tomeu, de segon C del Bajo Cinca de Fraga

  ResponderEliminar
 6. Hola Almudena. Para empezar gracias por haber venido y haber dedicado tu tiempo a nosotros. Me han gustado mucho tus historias. Han sido increíbles las historias que has contado. En lo personal como has mezclado el amor con la muerte ha sido genial. Lo más impresionante fue la manera en la que nos atrapaste a todos e hiciste que prestásemos atención, cosa que muy pocos consiguen lograr. También como nos hiciste creer que la primera historia que nos contaste te había "pasado". La manera en la que te expresas en lo personal me gusta mucho. Yo no leo mucho que digamos, pero me gustan los libros realistas. Aunque hay otros temas que me gustan, pero en especial ese. Soy Sara de 1°ESO B de Santa Ana Fraga.

  ResponderEliminar
 7. Hola Almudena. Vaig eixir molt contenta de la sessió de contacontes que vas fer al nostre institut, tant que vaig voler repetir anant a la sessió d'adults al dia següent per la nit. La teva forma de contar, tant propera, em va agradar molt. Espero que tornes aviat a Fraga.
  Anna Labat 3rB
  IES Ramón J.Sender

  ResponderEliminar