lunes, 20 de abril de 2015

SESSIONS DE SECUNDÀRIA A LA BIBLIOTECA D'ALGEMESÍ.

Durant aquesta setmana els alumnes de primer de la ESO d'Algemesí passaran per la biblioteca a escoltar una sessió de contes.

Una sessió de contes, que els explique, parteix de la pròpia experiència de vida i de l'experiència lectora. La pregunta en acabar la sessió normalment és: Però això ha passat de veritat? I jo sempre conteste el mateix. Les històries no són ni mentida, ni veritat, són històries.
 Però aquesta resposta no deixa del tot tranquil al públic, per això m'agrada seguir connectada amb ells i els dedique aquest post amb referències.
Crec que és interessant que el conte vos haja deixat amb dubtes i neguits perquè eixos seran els motors per a noves creacions vostres i per a finals alternatius, que de segur seran molt sucosos. De totes maneres vos deixe un conte en aquest enllaç que probablement us donarà per a seguir pensant.
I si us agrada i voleu seguir, en aquest altre enllaç podreu escoltar una altra història del mateix autor.
I ara ja sabeu si teniu cap comentari, sóc tota orelles.


32 comentarios:

 1. A mi m'ha agradat molt la història però m'haguera agradat escoltar-la tota i sobretot el final, era una història molt xula.
  A mi el que més m'ha agradat de la història ha sigut quan la xica i el xic dels avions de paper es volien.
  M'ha agradat molt i ha estat molt xula.
  Ma José, Col·legi Maria Auxiliadora

  ResponderEliminar
 2. A mi em va agradar molt les històries que va contar, ja que normalment solen ser avorrides, però les històries que va contar estaven molt xules i em vaig quedar intrigada amb el final.
  I sobretot em van agradar perquè eren gracioses a la vegada que intrigants.
  Leyla, Col·legi Maria Auxiliadora

  ResponderEliminar
 3. La història era molt interessant, tots volíem saber el final, i no em vaig quedar tranquil fins saber com acabava aquella història. Vaig passar una bona estona.
  Sergi, Col·legi Maria Auxiliadora

  ResponderEliminar
 4. ma agradat molt la historia me he divertit mol aspere que tornes a fer en mosatros perque sera molt divertit Andrea fernandez,col•legi santa ana

  ResponderEliminar
 5. Hola Almudena,

  Sóc Mar Ferrís, una alumna de 1r Eso del col·legi Maria Auxiliadora.
  Em va agradar molt la sessió que feres a la biblioteca , em va semblar interessant i intrigant.
  En especial em va agradar l'història dels avions de paper ja que era graciosa i entretinguda.
  Espere tornar a anar a una de les teues sessions per escoltar magnífiques històries com les que ens contares a nosaltres.

  Moltes gràcies.
  Mar Ferrís, Maria Auxiliadora.

  ResponderEliminar
 6. A mi m'ha agradat molt,ja que no és una història real ni ficticia;també els canvis de veu estaven acordats per a cada moment de la història,igual que els gestos.Jo pense que a tots ens havera agradat sentir més coses dee la història que ens vas contar. Per a mi m'agradaria sentir més contes teus i sobretot el llibre,En línia.
  Mario,col·legi Maria Auxiliadora

  ResponderEliminar
 7. Hola,
  a mi la sessió m'ha paregut molt entretenguda, encara estic pensant en quin podria ser el final. Però, ja que una part està basada en un llibre, podries ficar-nos el seu enllaç? Estic impacient per saber el final.
  Un salud.
  Ferran Ortiz, col.legi Maria Auxiliadora

  ResponderEliminar
 8. A mi ma agradar molt perqué estába molt be i Almudena era graciosa
  Alex ferris col.legi santa ana

  ResponderEliminar
 9. Ami m'ha agradat molt la sessió a la que he assistit perquè era molt intrigant.Com ho narrava molt bé,jo podia situar-me dins de la història i sentir els sentiments i expressions.Estic molt intrigada pel que passarà després!

  Ainoa Zarzuela,col·legi Maria Auxiliadora

  ResponderEliminar
 10. La sessió va estar molt divertida perquè tots ens esperàvem que contares algun conte per a infants, però no ho vas fer i ens va sorprendre molt a tots; però el que no em va agradar és que ens deixares amb la intriga de com acabarà. La sessió va estar molt guai.
  José Vicente, Col·legi Maria Auxiliadora

  ResponderEliminar
 11. La sessió va ser molt divertida. També em va agradar com la va contar Almudena, ho va fer molt expressiu.
  A més, em va agradar la història que ens va contar , era molt interessant.
  Natàlia, Col·legi Maria Auxiliadora

  ResponderEliminar
 12. la sessió m'ha agradot molt, estic intrigat i amb ganes de saber quina part del conte era d'un llibre i quina de la vida real.La història que més m'ha agradat ha sigut la de que la xica té un nuvi de 5 anys més, i es mata en la moto i ella veu morts cada 7 anys
  Pau Granell, Col·egi Maria Auxiliadora

  ResponderEliminar
 13. Aquesta sessió de conta contes m'ha agradat molt per la forma de com Almudena contava les dues històries que m'han dixat en la intriga. Estes històries són molt interessants i són històries que les repetiria una i una altra vegada per tal d'escoltar-les i entra dins del món del llibre. Aquesta sessió m'ha motivat per seguir llegint nous llibres i aprenent noves experiències i noves aventures.

  Ivan Castell, Col·legi Maria Auxiliadora.

  ResponderEliminar
 14. A mi aquesta sessió m´agradat molt per que explicava molt bé les coses que li ocorrien, les dues històries
  m´han encantat però vull saber el final. Em va agradar molt com Almudena feia eixos gestos tan expressius.

  Blanca Monzó , Col.legi Ntra. Sra. de la Salud

  ResponderEliminar
 15. Hola Almudena
  A mi em va encantar la sessioque hi feres a la biblioteca per a nosaltres, les histories que ens vas contar eren molt intrigant, divertides y sobre tot son coses qu ens poden pasar a nosaltrea a la edad que tenim ara.
  Y apart Almudena ho feia real, es a dir, que lidonaves eixe toc per a fer les histories que ens contares que per cert em vam encantar.
  Espere tornar a veuret per asi i que ens tornes a fer una sessio de conta contes.

  Moltes gracies.
  Cristina Peiró ( Col·legi Santa Ana )

  ResponderEliminar
 16. Holaa em diuen Clara Llopis 1º Eso del Col·legi Maristes
  La meua opinió es que les histories han sigut molt interesants, la primera m'ha agradat més encara que lasegona estaba també super xula. Jo crec que encara que les histories estaven interesants per si mateixa, la forma en que Almudena ho ha contat ho ha fet encara més intrigant
  Adéu i gràcies

  ResponderEliminar
 17. Hola Almudena,a mi m'agradaria saber si la primer historia era de veres.
  Julia,Col•legi Maristes

  ResponderEliminar
 18. Em va agradar molt les històries i el suspense que creaves . De les dues históries que havies contat la que més m'agradà va ser la segona.
  Mateu Talens , Mªauxiliadora

  ResponderEliminar
 19. Hola almudena , la sesió de hui ma agradat molt sobretot la part en la que estaves fent lo de la moto , bueno la primera historia ha estat emocionant perque tots en pensavem que anaves a contar un conte per a infants pero el conte ha estat intrigat y divertit

  Carlos Satorres 1C Maristes Algemesi

  ResponderEliminar
 20. M'ha agradat molt la visita realitzada a la biblioteca ,el conte ha sigut divertit i Almudena ens ha introduït en la història que ha explicat utilitzant una gran expressivitat, espere tornar a escoltar els teus contes una altra vegada.
  Una salutació de : Joan Ferrer Camarasa / Escolapis. 2º de ESO

  ResponderEliminar
 21. Hola Almudena,
  Aquesta sessió m'agradat molt, a sigut molt divertida, ja que els contes que ens has contat han sigut molt creatius a l'hora de barrejar la teua vida amb fragments d'altres contes, pero m'he quedat bastant intrigà, ja que encara no se quina es la part de la teua vida i quina es la part de fragments de contes de la teua història, pero m'ha encantat.

  Tania Zapata, Mª Auxiliadora

  ResponderEliminar
 22. Hola veig que molts esteu intrigats amb el final de la història, si llegiu aquest conte segurament eixireu de dubtes.
  http://www.ciudadseva.com/textos/cuentos/fran/maupassa/aparicion.htm
  Seguim parlant.

  ResponderEliminar
 23. Hola!
  Em va agradar molt la sessió i va ser molt divertida i emocionant. Espere que vingues molt prompte a contar-nos més històries així. Un bes
  Maria Ruiz, Col·legi Mª Auxiliadora

  ResponderEliminar
 24. m' ha agradat molt aquesta sessió perquè mai m'han contat un conte com ella, amb intrica, amb por pero sobretot amb diversió, m' haguera agradat sentir més històries.
  Carlos Brotons, Col·legi Maria Auxiliadors

  ResponderEliminar
 25. Hola Almudena.
  M'agradat molt la sessió de l'altre dia. Per a mi les histories han sigut divertides, entretingudes i a la vegada amb intriga. Gràcies per enviar-nos la continuació. M'agradaria poder tornar a una altra sessió.
  Elvira Girbés, IES Sant Vicent Ferrer 1eso A

  ResponderEliminar
 26. Hola Almudena
  M'agradat molt les histories que mos contares. Eren divertides i entretingudes.
  Gràcies per contarnos-les.
  Aaron Lopez,IES Sant Vicent Ferrer 1eso A

  ResponderEliminar
 27. En va agradar molt ja que ho feies de meravella, Almudena!! Gràcies per haver contat aquells contes tan divertits i entretinguts. ����.
  Núria Cortés Esteve. Escolapios 2°A

  ResponderEliminar
 28. Després de realitzar el sorteig una mà innocent ha extret el nom de:

  Aaron Lopez, IES Vicent Ferrer 1er ESO A

  Enhorabona Aaron, ja pots passar a recollir el teu llibre per la biblioteca.

  Salutacions i moltes gràcies a totes i tots.

  ResponderEliminar
 29. Hola, Almudena.
  Em va agradar molt els contes que ens vas contar el dia del llibre. Sobretot m'agradà molt quan canviaves de veu i si no fora per l'aparició de fantasmes me heu havera cregut tot. També estava tot molt ben detallat.
  Després d'haver llegit el conte he vist que has canviat prou coses i a mi personalment m'agrada més el que tu vas contar com està redactat en una época actual el trobe més realista.
  Álvaro Terrés Ruiz. Escolaios 2ºB

  ResponderEliminar
 30. Hola Almudena! Dir-te que les històries que ens vas contar em van agradar molt.
  La meua part preferida va ser quan entraves a la casa a buscar uns papers i trobaves el fantasma de la ex-novia del teu novio.
  El millor de tot va ser el toc d'humor que afegires a la història. Açò va fer que fora entretinguda i tinguera un bon ritme.
  Alvaro Borrás Fullana. Escolapios 2ºB

  ResponderEliminar
 31. Hola Almudena,
  Encara que sé que per al sorteig arribe tard, voldria dir algunes coses:
  Primer agrair-te el bon moment que pasarem escoltant aquelles boniques, curioses i entretingudes històries. M'encantaria escoltar més.
  Segon donar-te la meua més sincera enhorabona per aconseguir que totes les persones de la meua classe es quedaren escoltant les teues històries. Tot un èxit!
  Finalment m'agradaria conéixer altres històries com la que ens vas comptar, saber si és de veritat o de mentida…Bé, ni és veritat ni és mentida, són històries.
  Una salutació ben cordial
  Elena Niclós Fuentes, Escolapis 2n B

  ResponderEliminar
 32. Hola Elena gràcies per les teues paraules, faré una selecció que tindreu en breu a la biblioteca.

  Salutacions

  ResponderEliminar