miércoles, 22 de febrero de 2017

AMORT A GATA DE GORGOS

AMORT ha arribat a Gata de Gorgos, a la Biblioteca Municipal un espai lluminós i  molt bonic davant del riu Gorgos, però el millor de la biblioteca són les bibliotecàries: Vicen Mulet i Silvia que igual fan clubs de lectura, hora del conte que pardalets de paper per fer una decoració de la biblioteca.
Els alumnes de secundària i batxillerat de l'IES Matemàtic Vicent Caselles han passat per la biblioteca, a escoltar les històries d'esta "saga" que ja és AMORT.
La sorpresa més gran ha estat que un dels professors de l'IES va ser professor durant 29 anys a l'Institut de l'Estació i teniu a qui preguntar-li.
l'Institut l'Estació d'Ontinyent, l'Estació del tren, el Cementeri, la moto, alguns personatges... Ara ja són familiars per a vosaltres.

Però si vos heu quedat amb moltes preguntes i la sang glaçada, ací vos deixe un enllaç en el qual trobareu un conte de Guy de Maupassant que vos sonarà molt.  I si  vos agraden aquest tipus de contes en els que el morts i els vius estan tant a prop, no vos perdeu aquest altre enllaç en el que podreu escoltar els contes d'aquest autor llegits per una lectora.

El llibre que sortejarem és Connexions, un lectura que enganxa i que a ningú deixa indiferent. La relación entre tres joves, de tres continents diferents, a les quals els uneix un telèfon mòbil. Un perill segons com es mire.