miércoles, 9 de diciembre de 2015

VA DE LLIBRES: UN MOSTRE EM VE A VEURE

Un mostre em ve a veure és una novel·la de Patrick Ness escrita a partir d'una idea que Siobhan Dowd va deixar escrita abans de morir. Però com diu Patrick Ness, les bones idees fan néixer altres bones idees.

Una novel·la amb il·lustracions de Jim Kay, en blanc i negre i inquietants, com ho són els records i els malsons. Excel·lentment editada per Sembra Llibres.


Capbussar-se entre les línies d'aquesta novel·la és escodrinyar en la part més amagada i fosca del seu protagonista, Conor. Arribar al racó on viuen els seus monstres, eixos que el desperten en els malsons, però també als altres: els que et persegueixen fins i tot despert.

Cada nit, passats set minuts de la mitjanit, un monstre en forma d'arbre visita Conor que no s'espanta de veure'l. L'arbre ve amb el propòsit de trobar la veritat, però Conor té preocupacions més grans. I de veritat que les té, més grans que arbres que parlen i caminen.

L'arbre és mil·lenari, coneix moltes històries i les històries són com criatures salvatges, que una vegada han estat contades no sabem què poden fer.  A Conor les històries el provoquen i el desboquen i supose que aquesta és una de les raons per què el llibre m'ha agradat tant. M'interessen les històries que provoquen.

Espere que més d'una quede provocada a llegir-lo i el puguem comentar.

7 comentarios:

  1. Hola. Gràcies per la crítica. Penses que potser adequat per a una nena de 13 anys?

    ResponderEliminar
  2. Hola. Gràcies per la crítica. Penses que potser adequat per a una nena de 13 anys?

    ResponderEliminar
  3. Hola Xelo. Un monstre em ve a veure no és un llibre de lectura difícil, però pense que el gaudiran molt en plena adolescència, podria començar siguent una lectura compartida.

    ResponderEliminar
  4. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
  5. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
  6. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  7. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar